• Agydaganat tünete a beszédzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr Nagybátyámnál hirtelen fellépő beszéd és mozgászavar után az ügyeletes kórház jobboldali agydaganatot diagnosztizált. Szakkórházba csak egy hét múlva kerülhet, addig infúziókat kap. Kérdésem, hogy íilyen hosszú idő nem életveszélyes-e? Ráadásul a daganat nem is kicsi. Ez január 27-én történt és csak február 6-án kerülhet az Amerikai úti kórházba. Milyen esélyi lehetnek? Állapota azóta is romlott. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a agydaganat témában

        Nagybátyjánál agydaganatot diagnosztizáltak január 27.-én. Február 6.-án az Amerikai úti Idegsebésztre kerül - azaz 8 nap telik el a diagnózis és a várható kezelés között. Nem befolyásolja az életbenmaradás feltételeit ez a 8 nap. Az agydaganat jóval inkább. Minden pillanatban nincs steril műtő, nincs idegsebész, nincs altatóorvos. A 8 nap várakozás a világon mindenütt teljesen elfogadható, sőt nagyon kevésnek mondható - kivéve az amerikai filmekben - de azok csak filmek, ott minden csodálatos. Az élet más. Az Amerikai úti Idegsebészet világszínvonal, higgye el nekem!


        Kérdés: 2012. január 31., 11:19; Megválaszolva: 2012. február 10., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: