• Mekkora esély lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mennyi a gyógyulási esélye annak a személynek, akinek a tüdőlebenyén van egy rossz indulatú daganat, kicsit meg vannak duzzadva a nyirokmirigyek, és egy veséje van, a másik oldali mellékvesén, daganat van, ami egyszer már bevérzett.Elindult a gyógykezelés, egyszeri kemoterápiát már kapott, a másik halasztással lesz, mert vese gondok léptek föl. Mekkora esély van a gyógyulásra, és hogy lehet elősegíteni?

        Dr. Nagykálnai Tamás válasza a daganat témában

        Bár nem írja le a betegséget (hol van, mekkora, mi a szövettan, stb.), de mégis kibogozom a levélből, hogy nagyon nagy baj van. Nem lehet végső gyógyulásra számítani.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 28., 13:09; Megválaszolva: 2012. január 31., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: