• Jóindulatú daganatok, asztma, sós levegő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyósomnál a repülőborda 2/3-át, majd évekkel később a méhét eltávolították jóindulatú daganat miatt, Egy gyógyfürdő orvosa eltanácsolta a termálfürdőtől és a tengertől is (tengeri levegő +fürdés). A gyógyfürdő érthető is talán a radontartalom miatt, a tenger, sós levegő nem annyira. Állítólag felborítaná a szervezetet és rosszindulatú folyamatokat indítana el. Asztmában is küzd, ezért szerintünk jót tenne neki a sós levegő, a sóbarlangos kezelés ill. a tengerpart. Ő erre nem vállalkozik a gyógyfürdő orvosának tanácsa miatt. Orvosilag mi indokolhatta a fenti kijelentéseket?

        Dr. Pétervári László válasza a méhdaganat, gyógyfürdő témában

        Ez nem annyira nőgyógyászati szakmai kérdés. Véleményem szerint a tengerviz nem okozna problémát,a gyógyviz se valószinü,főleg olyan amely az emlitet elemet nem tartalmazza.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 04., 16:07; Megválaszolva: 2011. december 08., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés