• rosszindulatú daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! Rosszindulatú daganat esetében is fel lehet gyógyulni teljesen? Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a daganat témában

        Kedves Kérdező! A daganat típusától, stádiumától, az alkalmazott kezeléstől is függ, írjon pontosabb adatokat a pontosabb válaszhoz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 15., 17:20; Megválaszolva: 2011. november 16., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        CEA labor értékem: 6,99ng/ml(Ref.érték: 0-2,5). Mire utal mi a teendő?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés