• Inzulinrezisztencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Inzulin terheléses vizsgálatot csináltak meddőség miatt.Már van két gyermekem 39 éves vagyok és a harmadik nem akar jönni. Eredményeim: Glukoz: éhgyomri:4,5 60perces:7,1 120 perces:3,7 Inzulin: éhgyomri:3,6 60perces:55,4 120 perces:31,5. Ez inzulinrezisztencia? igényele e metformin kezelést? befolyásolhatja a teherbeesést. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel: Mezei Annamária

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a Inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Ön nem inzulinrezisztens, ezért metformin adása sem javasolt Önnek.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 07., 10:14; Megválaszolva: 2011. október 10., 06:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: