• Inzulinrezisztencia, a cukor terheléses vizsgálata

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A cukor terheléses vizsgálaznál csak a 60 perces inzulin értékem volt magasabb 55, 17, minden más jó. Kérdésem, hogy ez inzulinrezisztencia-e?

        WEBBeteg szakértő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Mivel csak ezt az egy eredményt adta meg, ezek alapján nem lehet nyilatkozni (nem írta, miért vizsgálták, milyen tünetei vannak, milyen a vércukorérték sem a 0, sem a többi időpontban, és nem írt más inzulin eredményeket sem), ennek ellenére nem valószínű ezen egy érték alapján az IR nem szükséges gyógyszert szednie.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. október 05., 11:22; Megválaszolva: 2011. október 06., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: