• Cukorbetegség a terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jonapot. 30 hetes kismamam vagyok es nemreg megcsinaltam az o sulivan vercukorszint tesztet es az ertek 177 lett hol a normalis 140.majd elvegeztem ugyan ezt a tesztet hol erosebb cukortartalmu italt kelett megigyak es 4 szer vettek vert 3 oran belul.vegig eleg rosszul voltam es majdnem visszajott az egesz, de szerencsere nem.megjottek az eredmenyek es a kovetkezok: 57 mg/dl 120 167 125 megmondana velemenyet koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező! A 3. értéke kicsit magasabb, emiatt bár nem terhességi diabeteses, érdemes odafigyelnie az étkezésére és megbeszélni dietetikussal, hogy mit kerüljön. Általában 160 gramm szénhidrátot szoktunk javasolni egész napra, 5-6i étkezésre leosztva.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 19:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: