• Terhességi cukor után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Terhességem alatt a cukorterhelés eredménye 7, 8 lett ezért diétáztam, amivel rendben is volt a cukrom és született egy egészséges gyönyörű kislányom. Szülés után még 6 hétig diétáztam, majd az ezután elvégzett cukorterheléses vizsgálat eredménye 6, 6 lett. (terhelés előtt 4, 8 volt) Ezek után étkezhetem úgy mint régen, vagy oda kéne továbbra is figyelnem, hogy mit eszem? Ki kell iktatnom az édességeket az étrendemből? Előre is nagyon köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Cukorbeteg témában

        Az a tapasztalat, hogy azok a nok, akiknél terhességi cukorbetetgseg alakult ki, hajlamosabbak a manifeszt cukorbaj kialakulására, ezért az étkezésre, életmódra való odafigyelés továbbra is javasolt.


        Kérdés: 2011. szeptember 22., 10:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: