• Lehet-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék, hogy inzulin rezisztenciával milyen testmozgásokat javasolnak. Lehet-e, ha igen, akkor milyen intenzitással, és milyen fajta mozgást végezni? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testmozgás témában

        Kedves Kérdező! Kardio mozgás javasolt, pl. bicikli, gyaloglás, úszás, az intenzitás először legyen az a tempó, ami mellett még beszélgetni tud, majd az erőnlét javulásával ez növelhető.


        Kérdés: 2011. szeptember 21., 16:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: