• Terhelt cukor és inzulin eredményem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Utolsó lombikom előtt állok, a régebbieknél nem vizsgálták ki az inzulinrezisztenciám, amikor kiderült, nem vették komolyan. Volt egy biokémiai terhességem és egy vetélésem a lombikokból. (szerencse van egy 4 éves kisfiam spontán terhességből). Szeptembertől kezelik a betegségemet, de a doktorom most szabadságon van és hétfőn megyek a meddőségi orvosomhoz (intézményt váltottam), hogy megbeszéljük az augusztusi lombikomat, ami kb. 8-10-én kezdődne. 2 hónapja az endokrinológusom azt mondta, az új gyóygszerrel (Eurceas), amit kaptam valószinűsíthető, hogy kezdhetek, most ellenőriznénk, hogy tényleg (csak közben ő szabadságra ment). Kérem, ha tudj, mondjon véleményt: cukor 0': 4,9nmol/L; 60': 6,4 nmol/L, 120': 4,9nmol/L; inzulin 0':6,42mU/L, 60': 126,3mU/L, 120': 27,9mU/L. Előre is hálásan köszönöm!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! A vércukorszintjei rendben vannak, de a 60 perces inzulin eredménye magasabb. Hogy ez mennyire befolyásolja a lombikprogram elkezdését, mindenképpen a nőgyógyásszal érdemes megbeszélnie.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 29., 15:07; Megválaszolva: 2011. július 30., 05:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: