• Haskörfogat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        t.cim! cukorbeteg vagyok.a hasam akkora mint egy 8 honapos kismamáé, ami nem apad akkor sem ha tornázom.diétán vagyok évek ota mégsem fogyok semmit.néha ugyérzem kipukkad a hasam.mitöl van ez? köszönöm!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a haskörfogat témában

        Kedves Kérdező! Fizikális vizsgálat nélkül megmondani, mi a baja, sajnos nem lehetséges. Nagy a valószínűsége annak, hogy nem a diabetessel függ össze. Ha a panasz hosszabb ideje fennáll, akkor az is valószínű, hogy nem rosszindulatú elváltozás. Kivizsgálását kérje a háziorosától, ő szükség esetén tovább irányítja Önt specialistához.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2011. július 21., 11:53; Megválaszolva: 2011. július 22., 05:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: