Mióma és inzulin

Jo napot kivanok! 35 eves vagyok, van egy 65 mm/59mm-es mehi fibromam (verzessel) , magas a vercukorszintem (110-ig a normalis az enyem napi 3 glibomet melett 240) , mit tegyek? 2-es tipusu cukorbetegsegem van de az orvosom megakarja kezdeni az inzulin injekciokat. Udvozlettel

WEBBeteg szakértő válasza cukorbetegség témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben tablettás kezelés és a szigorúan betartott életmód- és táplálkozási szabályok mellett is magasa a vércukorszint, az inzulin indokolt. A miomával kapcsolatban mi a kérdése?

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. március 19., 12:42 ;Megválaszolva: 2011. március 21., 15:09
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Cukorbetegség
Tisztelt Doktornő! Mostanában eléggé elkezdtem félni a cukorbetegségtől. A vérvételi cukrom 3,9 vagy 4,1 szokott lenni, évek óta. (Reggel...
Okozhatja-e cukorbetegség ezeket a...
Magas vércukorszint
Merckformin XR 500 retard
Cukorbetegség kezelése