• Inzulin helyett gyógyszer?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb. 3 éve vagyok cukorbeteg, 1-s típusú, NovoRapid injekciót adok magamnak 3×3 ml. A cukor értékeim jók, 7,5 nem szokott több lenni. Az első évben kérdeztem az orvosomat, hogy nem-e lehetne átálni gyógyszerre akkor azt mondta, hogy nem. De így 3 év után is ugyanolyan jók az eredményeim talán még jobbak. Májusban megyek kontrolra, félévente kell járnom. Doktor Úr/Nő szerint érdemes lenne ismét feltenni ezt a kérdést? Ön szerin átlehetne állni gyógyszerre? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Hölgyem! Az 1-es típusú cukorbetegség csak és kizárólag inzulinnal kezelhető, tablettával nem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 10., 11:15; Megválaszolva: 2011. március 11., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: