Mi lehet a baj? Mire utalhatnak ezek a panaszok?

Tisztelt Doktornő! Köszönöm, hogy kérdéseimmel (panaszaimmal) fordulhatok Önhöz! Elég sok panaszom van, valami már évek óta fenn állnak, van ami csak kb. 1 éve. Megpróbálom pontokba szedni. - a jobb lábamon fáj a talpam, pedig nem cseréltem mostanában cipőt, nem történt semmi olyan dolog, amivel magyarázni tudnám. -Kb. fél éve nagyon-nagy álmosság van rajtam. Sok mindent kipróbáltam (kevesebb kávé, több kávé, több alvás, kevesebb alvás) , de nem sikerült megoldanom a helyzetet, ugyanis mindig álmos vagyok. Hét közben is és hétvégén is mindig álmos vagyok. Próbáltam kísérletezni, sajnos nem jártam sikerrel. -Úgy érzem, sokkal többet kell vécére járnom, mint amennyit iszok és ez elég kellemetlen, próbálok keveset inni. Az ivással úgy vagyok, hogy van olyan, hogy iszom a vizet és a gyomrom már jelez, hogy nem fér több, mégis azt érzem, innom kell még. -előfordul időnként, hogy elhomályosul a látásom, mintha füstös lenne a helység, de ez független attól, hogy állok vagy ülök. Ez csak kis ideig szokott tartani. -a sebeim nagyon lassan gyógyulnak be. A Kisfiamat császárral tudtam csak szülni és az kb.2 év alatt gyógyult be, a pici sebek is hetek alatt gyógyulnak. Nemrégiben fura foltok jelentek meg pár hétig, elmúltak. Régen elég sokszor voltak rajtam furunkulusok, amit a súlyfeleslegnek tudtam be. Nem vagyok túlzottan kövér, de van rajtam plusz kiló és a hajlatokban (főleg a hasam alatt) bebüdösödik. Tudom, hogy szégyen, pedig sűrűn tisztítom, van hogy minden ok nélkül a nemi szervem is begyullad, pedig tisztálkodok rendesen. A bőröm nem mondható száraznak (csak a kézfejemen) mégis rengeteget vakarózok sokszor véresre. -a végtagjaim nagyon hamar elfáradnak, elzsibbadnak. Ha magasba kell tartsam a karomat (kapaszkodásnál) nem bírom sokáig, mert elzsibbad. Nagyjából leírtam. Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza cukorbetegség témában

Kedves Kérdező!

Érdemes lenne elsőként vércukorvizsgálatot végeztetnie, több panasz is utalhat cukorproblémára (sebgyógyulási zavar, sok folyadékfogyasztás, gyakori vizelés, homályos látás, zsibbadás, végtag-fájdalom) . Írjon majd vissza, ha elkészült a vizsgálat, és továbbgondolkodunk más irányba, ha nem a vércukor a hibás a panaszokért.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 16., 22:05; Megválaszolva: 2011. január 17., 15:14
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Emelkedett éhgyomri cukorérték
Terhesség, keton a vizeletben
Terhességi cukorbetegség
Esti inzulin
Deflazacort Bőrgyulladásra