Jók-e a vércukorértékek?

Tisztelt Doktornő! Az alábbiakban kérném segítségét. Ugyanis doktorhoz csak szept. végére kaptam időpontot..:(magán) Nemrég voltam 3pontos terheléses IR vizsgáéaton és az alábbiak lettek az eredmények: glucose 0 perc: 4. 53 glucose 60 perc: 7. 63 glucose 120 perc: 4. 25 inzulin 0 perc: 4. 12 inzulin 60 perc: 107. 9 inzulin 120 perc: 26. 1 Az FSH 6. 1 volt, az LH meg 8. 2. ez a vérzés 3ik napján. Azért küldött a doktorom erre mert a vérzésem összevissza jön meg a fog. gátló abbahagyása ótab(kb. másfél éve), van hogy 3 hónapig semmi, illetve a doktor úr látott néhány kicsi tüszőt is. Egyéb tünteim nincsennek, 173 cm és 56 kg vagyok, hajam nem hullik, nem zsiros, pattanások elvétve. szőrösödésnincs. Már nagyon zavar hogy nem áll be a ciklus mert szeretnénk babat... kérdésem lenne hogy az alábbi eredmények utalhatnak IR-re? vagy mi mas oka lehet? hogy lehetne ezen segiteni hogy beálljon? egyébként a doktorok szerint minden oké (már elég sok helyen voltam, magánúton...) Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terheléses vércukor témában

Kedves Kérdező! A vércukorszintjei rendben vannak, a 60 perces inzuln szintje magasabb. Az FSH/LH aránya alapján policisztás elváltozásra és menseszavarra hajlamos lehet. Bár a vércukorértékei rendben vannak, a magasabb inzulinszintek és a panasz alapján a metformin adása szóbajön. Emellett azonban természetesen más okai is lehetnek a menseszavarnak, ennek kivizsgálása valóban elsősorban a nőgyógyászok dolga. Sok sikert kivánok!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 26., 20:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 12:11
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Emelkedett éhgyomri cukorérték
Terhesség, keton a vizeletben
Terhességi cukorbetegség
Esti inzulin
Deflazacort Bőrgyulladásra