• Cukorbeteg-fogyókúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2-es cukorbeteg vagyok, 5 éve. A diétát betartom.62 éves vagyok. A labor-leleteim jók, más betegségem nincs, kivéve az izületi panaszokat. 157 cm. magas vagyok és 9o kg.tehát tulsúlyos. Apidrából naponta 18-14-14, Lantusból-38 egységet kell adnom magamnak. 3 éve vagyok inzulinos, és azóta hízok/7kg. Nagyon szeretnék lefogyni, mert igy nagyon nehéz mozogni, és az izületeim is nagyon igénybe vannak véve.

         Amennyiben van a mozgáson kívűl valamilyen mód és lehetőség a  fogyásra, kérem adjon tanácsot.

                                                                                   

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kerdezo!

        Amennyiben lehetosege lenne a kaloriaszamolasra es annak csokkentesere, azt gondoom, azzal lehetne csokkenteni az inzulin adagon es ezzel a testsulycsokkenteshez kozelebbjutnia. Emellett termeszetesen lehetoseg van gyogytea fogyasztasara is, ami segithet az etvagy csokkenteseben, ami szinten a kaloriacsokkenteshez vezet.

        Ezeknek a kehetosegeknek a kihasznalasahoz mindenkeppen erdemes dietetikus segitseget kerni.

        Elnezest az ekezet nelkuli szovegert, de nincs lehetosegem jelenleg maskepp valaszolni, ugyanis jelenleg kulfoldon tartozkodom.

         


        Kérdés: 2010-02-04 11:32:30; Megválaszolva: 2010. február 04., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: