Cukorbetegségre utal?

Tisztelt Dr.Úr/Hölgy!

41 éves családanya vagyok. Nagyfokú izzadás, gyakori vízelési inger és viszketés(hason, mell alatt) gyötör. Gyakran annyira izzadok, hogy már szégyellek kimenni az utcára, egyszerűen ömlik rólam a víz. Éjszakánként 3 alkalommal is ki kell mennem a mosdóba. A viszketésem egy pár napja kezdődött el (3-4 napja) és van, amikor eléggé elviselhetetlen. Egyébként túlsúlyos vagyok, 80 kg és 164 cm magas.

Az lenne a kérdésem, hogy ezek lehetnek-e egy kezdődő cukorbetegség előjelei vagy talán valami másra utalnak a jelek?

Várom válaszát, előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza cukorbetegség témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön által felsorolt tünetek lehetnek a cukorbetegség tünetei, úgyhogy javasolt vénás vérvételből vércukormeghatározás, amelyhez beutalót a háziorvos ad.

 Üdvözlettel: Dr. Laczkó Andrea, diabetológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 30., 09:19; Megválaszolva: 2009. július 30., 09:19
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Okozhatja-e cukorbetegség ezeket a...
Magas vércukorszint
Merckformin XR 500 retard
Cukorbetegség kezelése
Magas vércukor reggeli után