Állandó rosszullét

Tisztelt Doktor Úr!

A következő a problémám:

25 éves vagyok és már 7 év avagyok állandóan rosszul, nem találtak semmi szervi eltérést. Azt mondták generalizált szorongásom van. Gyógyszert nem szedek. Kb. fél éve egy olyan gondom van, hha nem eszem akkor rosszul vagyok. Úgyérzem h leesett a vércukorszintem. Mindig egy kicsit jobban vagyok ha eszem. Ezzel csak az a gond h egész nap eszem és mindig ugyérzem h olyan szénhidrátos élelmiszert kell ennem. Létezik olyan betegség aminek ezek a tünetei. Pl.: ciukorbetegség stb.

 

Köszönöm

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza inzulinrezisztencia témában

Tisztelt Kérdező!

Fontos információ lenne, hogy túlsúlyos-e vagy sem. A túlsúlyos embereknél fennálló inzulinrezisztencia miatt több inzulin termelődik, mint a normál testsúlyúaknál, ezért előfordulhat vércukoresés. Javasolt ilyen esetben a finomított szénhidrátok kerülése, fogyás, rendszeres fizikai aktivitás végzése.

Amennyiben nem túlsúlyos, akkor fontos odafigyelnie a rendszeres időközönkénti, 3-4 óránkénti étkezésre. Ilyen esetben is az elhúzódó szénhidrátot tartalmazó ételek választása javasolt.

A cukorbetegségnek az Ön által  felsoroltak nem tünetei.

 Üdvözlettel: Dr. Laczkó Andrea, diabetológus

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 16., 08:57; Megválaszolva: 2009. június 16., 08:57
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Xultophy hasznalata
Vércukorszint
HOMA vizsgálat kiértékelése
32.hetes kismama cukorterhelés
Cukorterhelés eredmény