• Neuropátia2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        dr.Boros Miklós sebész úrnak: köszönöm a jótanácsokat, de Ön nem ismeri a gyakorlatot. Minden orvos (háziorvos, diabetológus, sebészek) mind csak a vállát rángatja, az mondják kórusban, vegyem tudomásul, hogy ezen nem lehet segíteni. Ebből áll a speciális, intenzív kezelés, a szövődmények pedig szépen alakulnak. Mire egy szakorvos elé kerülök, minimum hat hét, s közben egyre csúnyábbak a sebek. Most készülök a betegjogi képviselőmhöz fordulni, úgy el vagyok keseredve! Keresztes Klára

        WEBBeteg szakértő válasza a neuropátia témában

        Kedves Klára!
         
        Sajnos a gyakorlatot ismerem. Léteznek Magyarországon is, bár nem sok, diabetesz láb szakrendelés (interneten elérhető is van). Talán ennek az Önhöz legközelebbi ilyen szakrendelés megkeresése célszerű. Kérjen segítséget egy diabeteszes betegcsoporttól, egyesülettől. A neurpathiás sebek kezelése elég speciális. Sajnos az átlagos háziorvosi és sebészeti szakrendelés erre nincs felkészülve, sem tudásban, sem lehetőségekben. Ez nem mindig a szakorvosok hibája, de ennek ismertetése meghaladja ezen oldal kereteit.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 22:10:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: