• Inzulinrezisztenciára utal a lelet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Az alábbi leleterdményeim szerint elképzelhető nálam az inzulinrezisztencia:

        glükóz 0. perc: 5,5 mmol/L

        glükóz 120. perc: 5,8 mmol/L

        inzulin 0. perc: <2.00 mlU/L

        inzulin 120.perc: 27,1 mlU/L

        Segítségét előre is köszönöm: Lucuzs

        WEBBeteg szakértő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kérdés, hogy miért merült fel egyáltalán az inzulinrezisztencia lehetősége? Miért került sor a vizsgálatra?
        Nincs egyértelmű kritérium az inzulinrezisztencia diagnózis kimondására. Több tényező is befolyásolja.
        Normál testtömeg esetén az Ön eredményei a normál tartományon belül vannak, élettaninak tekinthetőek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Laczkó Andrea, diabetológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-23 23:05:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés