• Neuropátia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A lábamon már négy fekély van, ebből kettő a bütykömön. A sebek három hónapja nem gyógyulnak, sőt egyre erősebben váladékozik. Egy ideig eljártam, inkább vonszoltam magam a sebészetre, de látván, hogy csak egyre gyatrábban átkötik, gondoltam, ezt én is megtehetem otthon. Meg is tettem, de egyre erősebben folyik belőle valami, amit nem tudok meghatározni. Minden lépés fáj, mivel az egy seb a bütyköm talp felőli részén van. Ön mit javasol, mit tegyeek?

        WEBBeteg szakértő válasza a fekély ápolása témában

        Kedves Kérdező!
         
        Problémája speciális kezelét igényel. Kérje háziorvosa segítségét, hogy a lakóhelyéhez legközelebbi diabeteszes láb szakrendelést felkereshesse. Amennyiben nincs elérhető távolságban érszebészeti szakrendeléshez forduljon. Intenzív kezelét igényel még mielőtt szövődmény nem alakul ki.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 19:48:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: