• Ingadozó cukorszint

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Reggeli méréskor 6,8-7.6 között van a cukorszintem a napi 1x-es Amaryl szedése mellett. reggelizés után 2 órával hol 12,4 hol6.2 a curorszintem,közepes diétázás mellett. /édesítőszert használok.olajjal főzünk,kevés szénhidrát,közepes zsírfogyasztás/Kérném szíves válaszát.hogy mitől lehet az ingadozás? Köszönettel cukorbeteg

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Olvasónk!

        Ha étkezés után 12 mmol/l lesz a vércukra át kell gondolni, hogy mi volt az előző étkezésben az az étel vagy összetevő, aminek magasabb lehetett a szénhidráttartalma, és vércukoremelést váltott ki, ugyanis az étkezések szénhidtáttartalma más és más. Ha azonban tartósan magasabb értékeket mér, a terápia módosítására is sor kerülhet.

         Dr. Laczkó Andrea diabetológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-25 21:26:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: