Fülfájás

3-4 napja minden este 6-8 óra között a jobb fülemben olyan érzés van, mintha uszoda után eldugulna. Uszodába nem voltam és a fülem dugulása magától el is múlik. A vérnyomáson az egyik mérőn 138/7O- 56 pulzus a másikon 113/6O 5O-es pulzus. A magas vérnyomásra szedek gyógyszert délután 5 kor veszem be és reggel 8 óra körül. Normodipine 2X5 mg és reggel 2, 5 Tretace-t. A normál vérnyomás nekem kb 11O-es, ha ennél magasabb pl: 13O ami a normális nekem akkor a fejem fáj. 57 éves vagyok 15 éve cukorbeteg /tabblettás inzlint nem fogadom el és sajnos nem mindig tartom a diétát, most igen mert a HGalc 9, 2 volt /nagyon sok// és idén május 1-én infarktust is kaptam amivel kapcsolatban mindhárom koszoruérbe stent-t raktam.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza cukorbetegség szövődményei témában

Tisztelt Kérdező!

Valószínűleg a cukorbetegség által okozott súlyosabb általános érbetegségben szenved, ami nemcsak a szív ereit teszi tönkre, hanem a vese és az agy ereit is. A fülproblémái is ezzel vannak feltehetően összefüggésben. A Hb A1C értéke is ezt jelzi. Vegye komolyan a betegségét, tartsa a diétát, és szedje az orvos által előírt gyógyszereket, mert az egyre romló állapot később már visszafordíthatatlan lesz, és akkor már hiába egyezik bele a kezelésbe.

Dr. Jóna Angelika

Kérdés: 2008. október 29., 19:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:40
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Nephrológia
Apám csak 10 éve vette komolyan 2 típusú ddiabéteszt. Most már átesett 2infarktu-son, szürkehályog szemműtétje volt, és most legújabban...
Magas cukor
Tisztelt Doktornő! 5 évvel ezelőtt kezdődött a pszichés problémám, több pszichés betegséget állapítottak meg nálam. Nyugtatót...
Vércukorérték
Emelkedett glükóz és orrspray
Inzulinrezisztencia