• Cukor betegseg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr.Ur Azt szeretnem megkerdezni, hogy amiota on diabetologus nem talakozott olyan II tipusu cukorbeteggel, aki megszabadult volna a gyogyszerektol. Tisztelettel Ildiko

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Ildikó!

        Számos esetben tapasztaltam már, hogy a korán felismert II. típusú cukorbetegségnél a testtömegcsökkentés, a rendszeres fizikai aktivitás és a diétás étrend betartása mellett hosszú ideig biztosítható a gyógyszermentesség. Az is megfigyelhető, hogy a kezdeti gyógyszeres terápiáról is le lehet állni.       A korrekt életmódváltoztatás hatásának tudható ez be.

        Tisztelettel:

        Dr Laczkó Andrea diabetológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-08 19:18:43; Megválaszolva: 2011. július 28., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: