• Diabéteszes láb??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.nő/Dr.úr! Édesanyám lábfeje ,főleg az ujjak vörösek,és fekete, száraz ,foltok jelentek meg a lábujjakon.Orvoshoz nem hajlandó menni főleg a kialakult járvány veszély miatt.Hová forduljunk,hogyan kezelhető a probléma? Köszönöm válaszukat!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a gangrena témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a csatolt képet nem tudtam hibajelzés miatt megnyitni. A leírtak alapján valószínűleg gangrénáról (üszkösödésről) van szó, mely érelzáródás következtében alakul ki. Ilyenkor a szövetek nem kapnak megfelelő mennyiségű vért és elhalnak . A vírusjárvány ellenére javaslom, hogy mielőbb keressen érbetegséggel foglalkozó rendelést, osztályt, mert a késlekedés súlyosabb következményekkel járhat.


        Kérdés: 2020. április 10., 09:47; Megválaszolva: 2020. április 13., 19:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.