• Cukorbeteg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! Ma megkaptam a laborleletem a C peptid érték 1, 5 kérdésem Terhesen inzulinos cukorbeteg voltam ennek 18 éve, milyenek az esélyeim? Az vagyok vagy leszek? Mit takar az eredmény? Köszönettel:Heni

        Dr. Tänczer Tímea válasza a C peptid témában

        Kedves Heni! Önmagában ez kevés információ, arra utal, hogy van saját inzulintermelése, de nem ismerjük a hozzá tartozó vércukor értéket. Amennyiben a jelen szénhidrát anyagcsere állapotára kíváncsi, akkor 75 g glukózzal a cukorterhelés ismételt elvégzése szükséges. Üdvözlettel Tánczer Tímea


        Kérdés: 2018. június 27., 14:08; Megválaszolva: 2018. augusztus 15., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos