mitevo legyek

Kedves Doktorno! Nagyon aggodok edesanyam miatt.! 5 eve cukorbeteg, inzulinos, 79 eves. Csongrad megyeben lakik en pedig Angliaba, Nem tudom kihez forduljak segitsegert.Evek ota nagyon rossz az etvagya. Mondasa szerint nem kivanja az etelt. Nem ehezik meg sose es nem is szomjas. AZ utobbi par napban 25 koruli cukorertekei vannak.Nagyon feledekeny, nagyon romlik az egeszsegi allapota.Par eve kivizsgaltak ugyanezekkel a panaszokkal de nem talaltak meg az okat a tuneteknek.Ket eve elvesztette az eszmeletet, korhazba kerult, kapott infuziot es ennyi.Nem tudjak miert nem eszik.Nem eszik meg semmifele gyogyszert. Mitevo legyek? Nagyon felek hogy nagy baj fog bekovetkezni.Legyenszives valaszolni, mit csinaljak? Udvozlettel: K Marti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza magas vércukorszint témában

Kedves Kérdező!

Mielőbb orvosi vizsgálat szükséges, ennek során látja a vizsgáló orvos (háziorvos) , hogy milyen állapotban van az édesanyja -az állapotot levél útján nem lehet megítélni. A személyes vizsgálat során lehet további vizsgálatokról, kezelésről, kórházi beutalásról dönteni. A háziorvoshoz kell fordulni, sürgős esetben ügyelethez, kórházi SBO-hoz. Mielőbbi állapotjavulást kívánok édesanyjának!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2016. január 17., 19:31; Megválaszolva: 2016. január 20., 10:12
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Éhgyomori es reggeli utáni magas...
Tisztelt doktornő! 2017. Januárjától vagyok cukorbeteg. Actrapidot es Insulatardot adok. Az éhgyomori értékeik 10-12 között mozognak a reggeli...
Inzulinváltás
Üdvözlöm. 7éve vagyok cukorbeteg.Eddigi eredményeim nem voltak tökéletesek (Ha1c 8, 2) ezért az új törvények szerint analóg inzulinról...
Inzulin rezisztencia