Cukor és koleszterin, májfinkció

11 volt a cukrom, gyógyszert kaptam rá és dietáztam, 10 nap alatt lement 6, 4-re, a gyógyszer neve merckformin 1000mg, napi 2x, de csak 1x vettem be.Kérdésem lehetséges hogy a gyógyszer szedésétöl szédülük, meddig kell szednem ezt a gyógyszert.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszeres kezelés témában

Kedves Kérdező!

A Merckformin nem okoz szédülést és a 6, 4 vércukorérték sem. Szédülésének valószínűleg más oka van. A cukorbetegség sajnos egy állapot, mely nem szűnik meg. Valószínűleg a továbbiakban is szüksége lesz gyógyszeres kezelésre. Mivel nincs információm arról, hogy Ön rendszeresen mennyit mozog illetve, hogy túlsúlyos-e, így ezeknek a vércukorháztartásban játszott szerepéről nyilatkozni nem tudok. Túlsúlyos cukorbetegeknél a testsúlycsökkenéssel a vércukorháztartás értékei is javulhatnak.

Kérdés: 2015. február 25., 12:10; Megválaszolva: 2015. február 26., 16:09
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Cukorbetegség , IR
Xultophy hasznalata
Vércukorszint
HOMA vizsgálat kiértékelése
32.hetes kismama cukorterhelés