• Inzulinrezisztencia befolyással van a progreszteron értékére?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Szakértő! Milyen értékektől számít valaki inzulinrezisztensnek? Glükózterheléses vizsgálaton a következő értékeket mérték nálam: Glükóz terhelés 0': 5, 6 mmol/L Glükóz terhelés 60': 3, 0 mmol/L Glükóz terhelés 120': 3, 6 mmol/L Inzulin 0 perces: 3, 9 mIU/L Inzulin terhelés 60': 12, 8 mIU/L Inzulin terhelés 120': 12, 4 mIU/L Én inzulinrezisztens vagyok? Ez lehet befolyással a progeszteronértékekre? Köszönettel: Annamária

        Dr. Fáklya Mónika válasza a inzulinrezisztencia témában

        Tisztelt kérdező! Az ön értékei nem utalnak inzulinrezisztenciára, így betegséget sem okozhatnak.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2012. április 16., 11:42; Megválaszolva: 2012. április 18., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: