• Cukorbetegség és gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Kovács Pálné vagyok 53 éves, 2. típusú cukorbeteg vagyok közel 10 éve. Az lenne a kérdésem hogy sok gyógyszert szedek és nem e káros a hasnyálmirigyemre? Diétázok is kicsit aggaszt hogy a várnyomás tablettát fel kellett emeltetnem (nortivan 80 mg- rol-160mg ra )! mert a várnyomásom nem állt be rendesen! Mellette a szív és ér rendszer miatt is aggódom, csak pár hete mindig fáj a fejem előtte soha! Rendszeresen járok diabetolgiára! Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbeteg témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszereknek direktben nincs hatása mellékhatása a hasnyálmirigyére, de a sok gyógyszernek összességében véve természetesen lehetnek mellékhatásai. A sok panasza miatt ezt érdemes személyesen megbeszélnie a kezelőorvosával, aki ismerve Önt éa leleteit, személyreszabottan meg tudják beszélni a terápiát.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. április 14., 15:21; Megválaszolva: 2012. április 17., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: