• Inzulinrezisztencia-gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! A következő kérdéssel fordulnék Önhöz. A múlt héten voltam vérvételen, és az éhgyomri inzulin szintem 28, 45-ös lett. Terheléses vizsgálatom még nem volt. Érdekelne hogy ez lehet e alapja az IR-nek, illetve hogy milyen kritériumok után dönt az orvos a gyógyszer felírása mellett? A magas éhgyomri érték lehet e indok arra hogy felírja azt? Előre is köszönöm válaszát: Judit

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Az éhomi értéke minimálisan magasabb (25 a norm). Az inzulinrezisztencia terhelés kapcsán derül ki és annak az eredménye mutatja, hogy szükséges-e gyógyszeres kezelés.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. március 26., 13:46; Megválaszolva: 2012. március 27., 07:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: