• Baba-cukorbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        4 éve nem esem teherbe, pontosabban 4-5 alkalommal volt + tesztem(halvány) amiután megjött. Az első alkalomkor kórházba mentünk, 1 éjszakai megfigyelésre benntartottak, délután uh 12mm nyálkahártya-reggeli uh 3 mm, de reggelig hiába görcsöltem úgy mint még soha és dőlt belőlem a darabos vér, azzal engedtek haza hogy fájdalmas vérzésem volt és ennyi. így a többi esetben itthon szenvedtem. Tavaly novemberben 7 hetesen missed. ab-om volt nem volt szívhang. Már több mint 1 éve figyelem magam, sokat iszom-járok wc-re még éjszaka is van hogy többször, egy ideig a munkahelyi stresszre gondoltam-álmatlanság, de december óta nem stresszes a munkaköröm, és nem változott semmi. A nemi szervem sokszor viszket, főleg mielőtt meg kéne jönnie a vérzésemnek, semmi bajom(gomba-fertőzés)nincs, mindig fáradt vagyok. Nagyszüleim cukorbetegek, már úgy gondolom van esély rá hogy én is az lehetek, éhgyomri cukorszintem mindig jó nem is foglalkozott vele a háziorvosom, de sok mindenre magyarázatot adna. Mi ennek a rendje-módja, hogy ezt megtudjam?

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbeteg témában

        Kedves Kérdező! Kérjen háziorvosától beutalót terheléses vércukor-vizsgálatra.Persze ez még nem jelenti azt, hogy emiatt nem sikerült teherbe esni, javasolt meddőségi szakrendelésre bejelentkeznie.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 26., 06:57; Megválaszolva: 2012. február 27., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: