• cukorbtegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        régóta inzulinos cukorbeteg vagyok most is mindent úgy csinálok mint eddig betarva az orvosi utasításokat. Mégis szétment a cukrom, novemberben sokat hipoztm, éjjel akkor visszavette adr-nő az esti inzulint és útóvacsoráznomkellett. Mostanra pedig az egekbe van acukrom reggeli után például 15, 6 volt a mai nap pedig tegnap elhagytam az utóvacsorát.Nem csinálok másképp semmit mint az elmult 10-12 évben. rendszeresen járok szakrendelésre de most csak éprilis elejére van az idöpontom.

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a cukorbeteg témában

        Kedves Kérdező! Ne haragudjon, de ennyi információból nem lehet okosat mondani. Az biztos, hogy az élet nem egyenletes, emiatt lehet, hogy annak ellenére, hogy eddig minden jó volt, már változni fog a helyzet. Az biztos, hogy a hideg sokat ront a helyzeten és emeli a vércukrot és ilyen hideg nem volt 1987 óta. Emellett lehet, hogy az inzulinadagokat is kell változtatni, de ehhez mindenképpen a kezelő orvossal kell beszélnie. Amennyiben ilyen soká kapott időpontot, akkor azt javasolnám, hogy a legközelebbi kórház sürgősségi osztályára menjen be és ott tudnak esetleg változtatást javasolni.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. február 07., 09:27; Megválaszolva: 2012. február 08., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: