• Inzulin rezisztencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 2éve próbálkozom teherbe esni, sajnos eddig sikertelenül.Sok vizsgálaton vagyok túl, amelyek alapján eddig nem találtak semmi problémát (járható a petevezető, rendszeres peteérésem van, hormon értékek rendben vannak, páromat is vizsgálták, nála is minden rendben van).Legutóbb 3pontos inzulinrezisztencia vizsgálaton voltam, melynek értelmezésében szeretném kérni a segítségüket. Glükóz 0' 4.8mmol/L Glükóz 60' 5.8mmol/L Glükóz 120' 5.1mmol/L Inzulin 0' 6.7mIU/L Inzulin 60' 58.8mIU/L Inzulin 120' 27.0mIU/L HOMA-IR 1, 4 Amennyiben a fenti adatok inzulin rezisztenciára utalnak, kihez érdemes fordulnom a problémával? Nagyon köszönöm előre is a segítségüket!

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a inzulin témában

        Kedves Kérdező! Ön nem inzulinrezisztens.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. január 24., 22:48; Megválaszolva: 2012. január 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: