Hirdetés
      • lehetek cukorbeteg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorúr/Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy ezek lehetnek-e a cukorbetegség tünetei, mostanában sokkal fáradékonyabb vagyok, a fejem is erősen fáj, szédülések is egyre gyakrabban jelentkeznek, néha igen magas a vérnyomásom, pedig már nem iszom koffein tartalmú italokat. Sokkal szomjasabb vagyok mostanában, és a vizelési ingereim is gyakoribbak.Olvastam hogy látás zavart is okozhat, és már régóta száraz a szemem és sokszor előfordul, hogy egyik pillanatról a másikra homályosan látok, igaz, kontakt lencsém van de ez a probléma már akkor is jelentkezett mikor szemüveget viseltem. Válaszát előre is köszönöm.! Viktória

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        A tünetek alapján felmerülhet cukorbetegség, ezért s vércukor ellenőrzése javasolt, keresd fel háziorvosodat!


        Kérdés: 2012. január 21., 16:45; Megválaszolva: 2012. január 23., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: