• Inzulinrezisztencia és szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Szeretném megtudni, hogy van-e inzulinrezisztenciám? Az alábbi leletemre két orvostól, két különböző választ kaptam. Az egyik orvos által felírt Merckformint indokolt -e szednem? (napi2x1) Leletem a következő: Glükóz 0 perces 4, 7 (3, 5-6, 1) cukros folyadék után 60 perces 5, 6 (3, 1-10, 5) 120 perces 3, 1 (3, 1-7, 5) Inzulin 0 perces 4, 9 (1, 9-23) 60 perces 44, 6 120 perces 14, 2. A 120 perces glükóz értékem okozhatja -e, hogy mostanában gyakran szédülök? Augusztusban lombik programban vettem részt, mely a 8.hét előtt vetéléssel végződött. Szeretnék újabb lombikra menni, de nem tudom, hogy ilyen értékekkel mehetek -e. Válaszára várva, köszönettel: Bakos M.

        WEBBeteg szakértő válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom, hogy én írtam, hogy nem kell gyógyszert szednie és leírtam a normál határértékeket is, ami alapján Ön nem inzulinrezisztens, de nyugodtan kérdezze meg még egy harmadik vagy negyedik orvos véleményét is, hogy biztosan el tudja dönteni, kinek hisz.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 13., 12:34; Megválaszolva: 2012. január 16., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: