• teherbe eses.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        joestet nekem azz lenne a kerdesem hogy a partneremmel szeretnenk kozos gyereket de enn cukor beteg vagyok 10 eve es ha lehetne e-baba es hogy mitt kell tennem elote hogy ne legyen cukor beteg?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Kérdező! Először is tudni kell, hogy ön egyes vagy kettes típusú cukorbetegségben szenved, az előbbinél nagyobb a genetikai fogékonyság, a kettes típusúnál főleg életmódbeli okok dominálnak, a terhesség diabetogén állapot, nagyon oda kell figyelni a megfelelő szénhidrátbevitelre, a súlygyarapodás mértékére. Másrészt számoljon be a diabetológusának a családtervezési szándékáról, mert ez a kezelést befolyásolhatja.


        Kérdés: 2012. január 12., 22:37; Megválaszolva: 2012. január 14., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: