• Csontritkulás miatt fáj a hátam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Okozhatja-e a csontritkulásom a háti gerincfájdalmaimat?

        WEBBeteg szakértő válasza a csontritkulás témában

        Önmagában a csontritkulás nem fájdalmas. Azonban ha egy csigolya szerkezete meggyengül és összeroppan, akkor ez borzasztó kínzó fájdalommal jár. Ennek megelőzésére szolgálnak azok a csontépítő és csontbontást gátló gyógyszerek, melyeket alkalmazunk a csontritkulásos betegeknél.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-04-09 13:49:40; Megválaszolva: 2010. április 09., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornö! Elvégzett csontsuruség mérési eredményem szerint: Lumbalis gerinc T-score: - 2, 5 (osteoporosis)L1 -3; L2-1, 6; L3-2, 2; L4 -3, 1 Bal csipö T-score: - -1, 1 (osteopenia) ásványi anyag tartalom: csökkent Törési kockázat:...