• A fiam túlzottan ragaszkodik hozzám

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 éve hogy elvaltunk a volt páromtól és sajnos a fiamat az apaihoz ítéltek mivel az apainak nagyon jó kapcsolatai vannak, de egyáltalán nem foglalkozik vele a fiam pedig ha eljön anyira ragaszkodik hozzam hogy meg a fürdöbe sem mehetek nyugodtan mert utanam jön... ö mar 5 eves es ha netan dolgom akad es a tesverem adig vigyazra olyan hisztiket kepes leadni hogy ez hihetetlen és egyáltalán nem keresi az apiat ha valamiért felhozzom akkor aszt mondja hogy ö nem akar az apiarol beszelni, pedig nem rosszat akarok csak kérdem hogy mit csináltak... az apiaval pedig nem lehet beszelni... mitől van ez vigyem orvoshoz? ez szerintem mar nem normális... bocsánat az írásomért de nem élek Magyarországban. köszönöm előre is a választ

        Dr. Varga Tamás válasza a válás témában

        Tisztelt Kérdező! Nem tudom milyen sűrűn és mennyi időt tölt Önnel a gyermek. Valamennyire érthető, normális dolog, hogy ha nincsenek tartósan együtt, fokozott a ragaszkodása. Ha úgy érzi otthoni eszközökkel nem tudják kezelni a dolgot, forduljanak gyermekpszichológushoz.


        Dr. Varga Tamás, pszichiáter
        pszichiáter Itt kérdezhet

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 13:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: