Hogyan kezeljem?

Üdvözlöm! Kérnék szépen szaktanácsot és utbaigazitást, a fiam ágzbavizelési, visszatérő problémájával.kb. 5 éves kora körúl kezelést kapott, sajnos nem emlékszem a gyógyszerre, és rendbejött. Azutóbbi 2 hónapban sajnos párszor előfordult ujra, hogy arra ébredt fel, hogy bepisilt. Mivel kezelhetem, és mivel probálkozzam, hátha megoldhato házilag? igyekszem kerülni a szintetikus gyogyszereket, inkább homeopatikus gyogyszer és tápkiegészitő, amit használok. Köszönöm elöre is, tisztelettel és elismeréssel, Gácsiné, Évi

Dr. Varga Tamás válasza ágybavizelés témában

Tisztelt Kérdező! Nem tudom, hogy szervi szempontból megtörténtek-e a vizsgáltok. Valóban tüneti szerek állnak rendelkezésre, melyek a használat idején segíthetnek. Ha tartósan ágytiszta volt, felmerül pszichés háttér is, ilyen jellegű vizsgálatra is érdemes elmenni. Természetgyógyázati készítmények szempontjából nem tudok tanácsot adni.

Megválaszolva: 2011. augusztus 02.

Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés

14 éves fiamról szól
Tisztelt Gyermekpszichológus! 14éves fiammal évek óta jártunk pszichiátriára, magatartási problémák, és éjszakai bevizelés miatt. Gyógyszerei: Triaptridal,...
Éjszakai bevizelés
Kisfiam 12 éves. Évek óta küszködünk egy problémával: az éjszakai bevizeléssel. ez nem mindig történik meg, de 7napból 3-4-szer. Ha késő este még vécézik,...
Ágybavizelés felnött korban
Ágybavizelés felnött korban - Orvos válaszol tisztelt doktor úrAz ágyba vizelésről lenne kérdésem, van, hogy 2-3 hétig nem vizelek be éjszaka, de van, hogy...
Ágybavizelés
Tisztelt doktorúr! Lenne egy elég nagy problémám. A férjem 42 éves, évek óta esténként iszik pár pohár brandyt, sört.érzésem szerint ez az oka annak, hogy...
Választható védőoltás
Tisztelt Doktornő! 3 hónapos kislányomnak szeretném beadatni a Bexsero oltást. Mi ezzel az oltással kapcsolatban az Ön tapasztalata? Kell e aggódni...
Elhúzódó hőemelkedés lehetséges okai
Kedves Doktornő! Gyermekünk 4 hónapos., Mintegy 15 napja van makacs hőemelkedése, testhőmérséklete szinte folyamatosan 37,2-38 C fok között van (a lázadatok...