• Idegroham?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kislányom mindig élénk, színes egyéniség volt. Kb. 2 hete elviselhetetlenül érzékeny, hol fázik, hol túl melege van. Rettenetes kitörései vannak, melyek annyira kimerítik, hogy csak tátog a végén. Ez eddig szokványos hisztinek tűnnek. A különbség annyi, hogy nem múlk el nyomtalanul, hanem egy szorongó, rosszkedvű szűkölésbe megy át. Aggodalmaskodó, szemecskéi karikásak, fáradtak, bár elég jól eszik, testsúlya csökkent. Szeretném tudni, hogy ez ad-e okot aggodalomra, ha esetleg igen, hova fordulhatunk?

        Dr. Veress Dóra válasza a hiszti témában

        Kedves Anyuka! Mindenképp érdemes lenne a kicsit megmutatni egy ideggyógyásznak és egy gyermekpszichiáternek. Lehet, hogy nincs komolyabb baj, de az Ön által leírt tünetek mindenképp óvatosságra intenek. A vizsgálaton játékos körülmények között vizsgálják az egyes képességeket, és jelezni fogják, ha baj van! Ezeket a vizsgálatokat már csak a saját megnyugtatása miatt is érdemes lenne elvégeztetni.


        Kérdés: 2011. július 14., 11:14; Megválaszolva: 2011. július 16., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy van egy újszülött fiam 13 napos, akit elvittem a házi gyermekorvoshoz aki megállapította hogy túl nagy a kutacsa, ezért Eurovit D vitamint írt fel, eddig értem is, csak hogy napi 5 csepp adagolást...