Idegroham?

Kislányom mindig élénk, színes egyéniség volt. Kb. 2 hete elviselhetetlenül érzékeny, hol fázik, hol túl melege van. Rettenetes kitörései vannak, melyek annyira kimerítik, hogy csak tátog a végén. Ez eddig szokványos hisztinek tűnnek. A különbség annyi, hogy nem múlk el nyomtalanul, hanem egy szorongó, rosszkedvű szűkölésbe megy át. Aggodalmaskodó, szemecskéi karikásak, fáradtak, bár elég jól eszik, testsúlya csökkent. Szeretném tudni, hogy ez ad-e okot aggodalomra, ha esetleg igen, hova fordulhatunk?

Dr. Veress Dóra válasza hiszti témában

Kedves Anyuka!

Mindenképp érdemes lenne a kicsit megmutatni egy ideggyógyásznak és egy gyermekpszichiáternek. Lehet, hogy nincs komolyabb baj, de az Ön által leírt tünetek mindenképp óvatosságra intenek. A vizsgálaton játékos körülmények között vizsgálják az egyes képességeket, és jelezni fogják, ha baj van! Ezeket a vizsgálatokat már csak a saját megnyugtatása miatt is érdemes lenne elvégeztetni.

Kérdés: 2011. július 14., 11:14 ;Megválaszolva: 2011. július 16., 23:03
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
Hiszti
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy hogyan neveljem nemsokára 3 éves kislányomat, teljesen tanácstalan lettem. A...
3 éves kislányommat hogy tartasam...
Kislányom 3 éves lesz nyáron. 1 éve jár bölcsödébe, ott nagyon verekedős, hisztis. Ok nélkül odacsap a többi gyereknek. Pedig szereti Őket. A...
Dackorszak
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy tanácsot szeretnék kérni, hogyan kezeljem 2, 5 éves kislányomat, aki most a...
9 èves nem alszik egyedül
Csecsemő beütötte a fejét