Sovány a gyermekem.

Üdvözlöm. A kisfiam 2, 5 éves, 90cm és 10 kg.Nagyon rossz evő, és már nem tudom, hogy mit csináljak vele.Elvittem kb.1 éve vérvételre és minden rendben volt, de viszont az apukája is nagyon sovány.Nem régen kezdtem el neki adni a béres cseppet. Azt szeretném kérdezni, hogy megint elvigyem egy kivizsgálásra, vagy megnyugodhatok? Köszönettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza soványság témában

Kedves Hölgyem!

az a kérdés, hogy mit tartalmazott a kivizsgálás. Vashiány, húgyúti, fül-orr-gégészeti fertőzés, bélflóra betegségei is okozhatnak soványságot, illetve egyes vesebetegségek, stb. Egy gyermekklinikán történjen részletes kivizsgálás, addig is javaslom a Lactiv Baby szedését.

Kérdés: 2011. január 25., 22:50; Megválaszolva: 2011. január 26., 13:02
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
3 hónapos kisbaba fogzás
Lassú gyarapodás az első 2 hónapban
éretlen csípő
Újszülött ,D vitamin szedés.
Mi az oka?