Multivitamin

Tisztelt doktor Ur/no! Kell-e multivitamint adni 8 honapos kisfiamnak, ha meg aktivan szopik, en szedem a terhesvitamint, aktiv, kiegyensulyozott, mosolygos es 8.420 kg. Tisztelettel varom valaszat: Hegedus Ildiko

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza vitamin témában

Kedves Ildikó!

Semmi szükség nincs multivitaminra. Nagyon jó, hogy anyatejet még kap a kicsi. Az anyatej és a hozzátáplálás tökéletesen elegendő.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2011. január 25., 19:22; Megválaszolva: 2011. január 26., 18:37
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
3 hónapos kisbaba fogzás
Lassú gyarapodás az első 2 hónapban
éretlen csípő
Újszülött ,D vitamin szedés.
Mi az oka?