Baba fejlődés

Kislányom már 11 hónapos korában meg tette az első lépéseket! Pár hete figyeltük fel arra hogy a jobb lábával elég gyakran befele lép! A házi orvosunk azt ajánlotta várjunk vele még mivel még nem stabíl a járása még néha elesik szegénykém! Vagy lehet a lába miatt? Mit tegyek? Várjak még vagy fordúljak szakemberhez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Felszeghy Enikő válasza gyermekfejlődés témában

Kedves Kérdező!

Látatlanban nehéz megmondani, mit tegyenek, de ha megbíznak a háziorvosukban, ahogy javasolta várjanak, ha nem biztosak benne, forduljanak ortopéd szakorvoshoz, azon belül is gyermekspecialistához.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2011. január 03., 12:53; Megválaszolva: 2011. január 05., 21:39
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
3 hónapos kisbaba fogzás
Lassú gyarapodás az első 2 hónapban
éretlen csípő
Újszülött ,D vitamin szedés.
Mi az oka?