• Minimális folyadékbevitel

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Unokahúgom 2 és fél éves és nagyon aggódom érte, ugyanis hosszabb ideje, amióta nem szopik (kb 1 éve), napi maximum másfél deciliter innivalót iszik meg. Levest nem eszik, ami még esetleg folyadék az a gyümölcs, szerintem ez borzasztó kevés. Jól sejtem-e, hogy bíztassam a szüleit arra, hogy ezt említeniük kellene a gyerekorvosnak? Köszönettel

        Dr. Balogh Andrea válasza a folyadékfogyasztás témában

        Kedves Kérdező! A napi 1, 5 dl folyadék valóban nagyon kevés, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy gyerek 1 évig ellegyen napi 1, 5 dl innivalóval, már rég infúziót kapott volna. Úgy gondolom, hogy valahogy csak pótlódik az a folyadék. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. október 15., 10:42; Megválaszolva: 2010. október 16., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy van egy újszülött fiam 13 napos, akit elvittem a házi gyermekorvoshoz aki megállapította hogy túl nagy a kutacsa, ezért Eurovit D vitamint írt fel, eddig értem is, csak hogy napi 5 csepp adagolást...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.