Logopédus

Tisztelt Doktor Nő / Doktor Úr! A kisfiam 4, 5 éves. 3 hónapja kivették az orrmanduláját és a beszéd érthetősége sokat változott. Viszont vannak még mindig olyan hangok (pl: cs, r) amelyeket még mindig nem tud kimondani. Ez ilyen korban már gond? Forduljak logopédushoz? A választ előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza logopédus témában

Kedves Édesanya!

Amennyiben a 4, 5 éves kisfia nem ejt tisztán bizonyos hangokat, illetve vannak hangok,

amiket nem tud kimondani - az óvónővel is konzultálva - mindenképpen érdemes logopédushoz fordulni!

Kérdés: 2010. augusztus 09., 14:59; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 11:36
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
9 èves nem alszik egyedül
Csecsemő beütötte a fejét
Kiságy, kutacs
3 hónapos kisbaba fogzás
Mi lehet a baja?
Jónapot! 18hónapos ikreim (vegyespáros) egyik napról a másikra heteket töltöttek ébren, egész nap visítanak, ordítanak.. Az elején azt hittem...