• CSecsemökori vérsürrűség.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        2010.02.22.-én 38/4 hétre 2380g 48cm.-rel született kislányomról kiderült, hogy sürű a vére.Szeretném tudni, hogy konkrétan mit is jelen és hogy mitöl lett ez a betegsége.Ráadásul valamiért nem bírt enni sem mindig vissza jött neki az ennivaló.Lefogyott 2 nap alatt 2180-ra. Most 4 napja vihetem neki a tejcsit, és elkezdett hízni. Az lenne még a kérdésem hogy lehet-e maradandó károsodása a babámnak?

        Válaszát előre is köszönöm:Aggodó anyuka.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves anyuka!

        Ne aggódjon. Időnként előfordul, hogy a babánk kicsivel több vér kerül a testébe a születéskor. Többnyire nem okoz gondot, de előfordulhat, hogy pl. kicsivel erősebb sárgaság alakul ki a születés után. Többnyire azomban nem fog gondot okozni. A súlyesés az újszülötteknél normális jelenség. Az, hogy már hízik, jó dolog. A leírt problémákból semmiféle károsodása nem lehet a gyermeknek a későbbi életére vonatkoztatva. 


        Kérdés: 2010-03-06 17:30:21; Megválaszolva: 2010. március 06., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy van egy újszülött fiam 13 napos, akit elvittem a házi gyermekorvoshoz aki megállapította hogy túl nagy a kutacsa, ezért Eurovit D vitamint írt fel, eddig értem is, csak hogy napi 5 csepp adagolást...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.