Étkezés

Tisztelt Dr. Nő!

 

Gyermekem 6. hetes 3120 grammal született, és 51, 5 cm errel.Legutóbb 4350 gramm volt és 56 cm er. A gondom az lenne hogy nem eszi meg az előírt adagot ezért laborvizsgálatra akarják küldeni.Szoptatom a gyermekemet, de a tápszerből sem eszi meg az előírt mennyiséget.Jelenleg 580 ml- szopik naponta.

A kérdésem az lenne, hogy ön is feltétlenül szükségét látja a kivizsgálásoknak?

Vidám jó kedélyű, nyugodt babáról van szó, és amint látni is szépen gyarapszik.

Csak nem értem hogy ha fejlődik a gyerek miért kell kivizsgálni?

Válaszát előre is köszönöm:

 

Üdvözlettel:

Annamária

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a csecsemőtáplálás témában

Kedves Kérdező!

A pici súlya nagyon szépen gyarapodik, bő 1 kg-ot hízott, a hossza is sokat nőtt, én ezek alapján látatlanban nem kérnék kivizsgálást.

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. február 26., 08:37; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:37
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
éretlen csípő
Újszülött ,D vitamin szedés.
Mi az oka?
Nem gagyog a baba
Mit tegyek, hogy a kisfiam időben...
Kedves WebBeteg, Szeretném kérni a segítséget, hogy mi okozhatja a kisfiam esti elalvásának elnyúlását? Néhany hete kezdődött, hogy a 3 éves...