• Hogyan segítsen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Szakértő!

        Egyik ismerősömnek van egy 5 éves kisfia, és kb. 1 éve váltak el. A gyermek rosszul viseli, kezelhetetlenné vált, agresszív lett, csúnyán beszél. A kérdésem az lenne, hogy van e olyan könyv, vagy írás amelyből egy szülő megtanulhatja kezelni kezelhetetlennek tűnő gyermekét, mert pszichológushoz nem szívesen vinné.

        Kérem, ha létezik ilyen könyv, vagy írás a net-en, legyen szíves írja meg a címét, vagy elérhetőségét.

        Segítségét köszönöm: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a gyereknevelés témában

        Kedves Levélíró!

        Rengeteg ilyen könyv  van, írja be a keresőbe  (pl. google.com) a problémát (pl. agresszó és válás, vagy hogyan kezeljük az agressziv gyereket, stb) és rengeteg írást és könyv ajánlatot is talál majd.


         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 13:31:57; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy van egy újszülött fiam 13 napos, akit elvittem a házi gyermekorvoshoz aki megállapította hogy túl nagy a kutacsa, ezért Eurovit D vitamint írt fel, eddig értem is, csak hogy napi 5 csepp adagolást...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések