• Neurológiai probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/ Doktornő!

        13 hónapos kislányom kiságyban alszik mellettünk úgy, hogy a mi oldalunk felöli rács le van véve, így az éjszaka folyamán át is mászik hozzánk félálomban. Aggodalmam az, hogy ha mellettem is alszik, van, hogy hirtelen felül sírdogálva, vagy elkezd mászni az ágyon, neki a falnak, vagy az ágy oldalának. Amint visszahúzom magam mellé, megnyugszik, visszaalszik. Van, hogy csak egyszer, van, hogy többször megtörténik ez. Olyan, mintha alva járna, vagy nagyon nyugtalanul aludna. Neurológiai probléma lehet a háttérben, vagy egyszerűen csak keres bennünket álmában is és tart az egyedülléttől?

        Köszönöm a választ! Üdv: Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermeknevelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az lenne a legjobb, ha az ágy rácsa is fel lenne húzva és nem mászkálna sehova éjjel a gyerek.

        Ha mégis felébredne éjjel, nyugtassa meg, és aludjon vissza.

        Akkor ez a probléma remélhetően hamarosan  meg fog szűnni.

        Így -nem tudja hol van, mert másutt ébred mint ahol lefeküdt, az pedig elég ijesztő élmény lehet egy ilyen picinek.

         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 15:26:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: